Om os

Lasse Poulsson

Lasse er vokset op med Svensk dansebands musik. Har siden 1973 været professionel musiker.
I perioden 1979-1996 spillede Lasse i bandet Rocket fra Sverige og siden 1997 i gruppen Tennessee fra Randers. Herefter har han optrådt som musiker i to forskellige duoer Lasse &Bjørn samt Lasse & Asger. I 2018 genstartede han sammen med resten af besætningen det populære band Milles. Milles spillede primært musik fra årtierne 80-90. Lasse spiller alle genre på både keyboard, guitar og harmonika. Han synger det hele med en følelse af hvordan sangen skal formidles. Da Lasse er svensker findes naturligvis svenske sange i vores repertoire som bruges ved opfodring. Lasse har spillet med mange forskellige kunstnere gennem årene. Måske husker du hittet Stik mig en øl som Lasse har lavet sammen med Carl Petter og bandet Rocket

Brian Reinholdt

Brian er født i 1971 og har spillet musik siden barns ben.
Ved siden af de mange spillejobs, har han skrevet en del musik både til sig selv og til andre kunstnere som bl.a. til Leon Matthew og Richard Ragnvald. 
Han har en gang medvirket i melodi grandprix. Det var dog helt i Litauen. Sangen gik ikke videre til det internationale show, men det var en kæmpe oplevelse.
Brian spiller keyboard/klaver og synger