Referencer

Hvad siger kunderne?

Hi Brian and Lasse,

Thank you for a great night at our Danish wedding. We received uninvited compliments on the music from almost all our guests – so you were a big success.

Carolina and I had a great night and we too think that you did great with so many English songs mixed with Danish songs and it was not too laud during the dinner, which often is a problem so thank you!

Hilsen,
Carolina & Ole
—————————————————————————————————————-
Kære Brian og Lasse

Vi vil gerne takke jer for jeres fantastiske musik til vores sølvbryllupsfest.
Alle vore gæster har rost jer.
I var med til at vi fik en uforglemmelig aften. Kan næsten ikke få armene ned igen 😉

Med venlig hilsen
Karin og Claus
—————————————————————————————————————————-
Hej Brian og Lasse
Vi var de heldige at have booket jer til min 60 års fødselsdag og det er selvsagt med spænding, at man ser/hører, om de lyserøde ord inde på hjemmesiden også holder vand.

De var totalt vandtætte og vi havde en fantastisk fest med jeres meget varierede musikprogram og jeg mindes faktisk ikke tidligere, at have set så mange folk på dansegulvet stort set ved hver dans.

Vi vender helt sikkert tilbage, når vi på et senere tidspunkt har brug for professionel musik.

Tak igen!

Mvh
Karl Kristian Stausbøll
————————————————————————————————————————————–

Kære Lasse og Brian.

I var med til at gøre Hennings 50 års fødselsdag, i lørdags, til noget helt særligt. Tusind tak, – I spillede den helt rigtige musik, både under middagen, og så sandelige også under dansen, – et stopfyldt danse gulv, fra start til slut. Alle gæsterne roser ( næsten skamroser :-)) jeres indsats. Og mange har fået henvisniner til jer/jeres hjemme side. – Forlydender om at I allerede er booket til en fest i nabolaget har vi også hørt.’Så man kan vist roligt sige at I kom, spillede og sejrede “hernede” i Sønderjylland. – Har på fornemmelsen at vi kommer til at se en del til jer fremover, – og det glæder vi os til .

Mange hilsner Henning & Charlotte

————————————————————————————————————————————
Hej,

Vi vil gerne sige jer tak for en super indsats i lørdags på Tyrstrup Kro. Jamen, I var jo bare lige så gode, som vi håbede på! Helt perfekt – vi kan ikke finde på noget som helst at klage over! 🙂

Jeres akkompagnement sammen med Ibens sang gik ”rent ind”……en helt særlig tak for det!

Bedste hilsener
Karin og Hans

——————————————————————————————————————————————
Hej Brian.

Peter og jeg vil gerne takke dig for, at du var med til at gøre Peters fødselsdagsfest i lørdags til en forrygende god fest. Det var bare super godt musik, du leverede – både under middagen og til dansen bagefter. Du både sang og spillede bare perfekt.

Vi er dog meget kede af, at du ikke fik noget at spise, hvilket vi også har påtalt overfor hotellet. Du skulle have sagt det til os, for jeg må indrømme, at jeg gik ud fra som en selvfølge, at serveringspersonalet sørgede for dig.

Men endnu engang tak – du kan godt regne med, at vi vil anbefale dig til andre.

Venlige hilsner fra Peter og Margit

————————————————————————————————
Hej med jer!

Nu er vi ved at komme ned på jorden igen efter en forrygende fest.

Endnu engang vil vi sige rigtig mange tak for jeres super indsats. Vi har fået så mange positive tilbagemeldinger på jeres musik og jeres væremåde.

Vi er meget glade for, at vi valgte jer til at spille til vores bryllup, håber vi ses/høres ved et andet sted ude i det danske land…..

Mange hilsner fra
Anette og Peter Kjeldsen
———————————————————————————————–
Hej Brian,

Man siger jo at musikken har over 50% betydning for om en fest bliver god eller dårlig.
om det er rigtig skal vi ikke kunne afgøre, men vi kan bare konstatere at du leverede
en fantastisk god musikoplevelse til vort sølvbryllup på Hotel Hjedding i fredags
og at festen blev en stor oplevelse for os alle.

Festen var ikke mange timer gammel før vi fik de første diskrete henvendelser fra vores
gæster om at musikken bare var fantastisk.

Du kan være sikker på at du har fået en hel del nye “fans” her på Ølgod kanten.

Tak for en super professionel performance og ikke mindst tak for Michael Jackson indslagene.

Med venlig hilsen
Dagny & Bjarne
—————————————————————————

Hej Brian og Lasse,
hermed en stor tak for jeres musikalske bidrag til vores bryllup! Det var en stor dag for os og I rundede den af på bedste vis med jeres gode musik . Vi fik bagefter mange kommentarer fra vores gæster, de syntes alle at I bare var super gode !
Mange hilsener
Dorthe & Ole
Odense

———————————————————–
Duoen Lasse & Brian var et fantastisk bidrag til vores sølvbryllupsfest, de havde en særlig evne til at hurtigt at forstå og opfatte gæsternes musiksmag så der faktisk under middagen var flere tilfælde hvor gæsterne startede fællessang til musikken der blev spillet i baggrunden.

Dansegulvet var ikke tomt på et eneste tidspunkt under festen og duoen modtog stående bifald under den sidste dans.

Vi anbefaler varmt Lasse & Brian som et meget meget afvekslende band med et stort repertoire, spændende fra gamle dansktop hits til den sidste nye populære pop.

Med venlig hilsen
Jette og Hans Erik Gottlieb
———————————————————————————————————————————-
Hejsa,

Vi havde en fantastisk bryllupsdag, og jeres musik bidrog i den grad hertil. I forstod at fange den stemning som var under spisningen med passende baggrundsmusik. Under dansen blev der spillet god og varieret musik som fik flere end vi havde forventet på dansegulvet. Afslutning med kædedans og vores sang ”Joanna” sluttede en perfekt aften/dag. Mange af gæsterne har efterfølgende ligeledes rost jer.

Hilsen
Dorte og Flemming Bundgaard

————————————————————————————————————————————— Hej Brian og Jørn.

Tusind tak for noget helt fantastisk musik ved vores bryllup i september 2007! I havde fuldt ud forstået vores ønsker, og I indfriede dem fuldt ud! Vi har modtaget mange kommentarer om den hyggelige stemning, der var da gæsterne ankom til festen, og hvor I spillede frem til middagen. Under middagen spillede i dæmpet, roligt musik som var langt udover det traditionelle ”suppe, steg og is-musik”, og det var bare helt perfekt! Vi var ligeledes meget imponerede over at I under dansen formåede at spille musik som alle, både unge og de lidt ældre havde lyst til at danse til, og derfor var der også hele tiden mylder på dansegulvet!

Flere af vores gæster har vist stor interesse for jer efterfølgende, og vi har givet jer vores bedste anbefalinger!

Tusind tak for at I var med til at skabe en rigtig dejlig stemning og nogle gode rammer for vores bryllupsfest!

De bedste hilsner Brian og Linda Sørensen
————————————————————————————————————————————— Hej Brian og Jørn

Tak for en fantastisk god oplevelse i lørdags…stor ros til jer.. I gjorde den forskel fra “bare endnu en fest ” til noget man sent glemmer.

Jeg skal nok give det videre til vores personale forening, og gøre mundtlig reklame for jer 2…Endnu engang You were Outstanding

Med venlig hilsen / Best regards
Jens Lønborg Andersen
————————————————————-
Hej Brian

Vi var meget tilfredse med din musik i lørdags, og vi har også fået mange rosende ord fra gæsterne for musikken. Så tak for det.

Jeg tror også én af gæsterne vil kontakte dig vedrørende musik til sølvbryllup.

Venlig hilsen
Jørn E. Juul